Termékek Menü

​Udvarias virágküldő szolgálat

Számtalan futár vállalja ezt a kellemes feladatot, hiszen rendszerint a Címzett nem is sejti, hogy meglepetése fog érkezni. Csokrok többféle jelentéssel is küldhetőek, legyen szó szerelemről, születésnapról, névnapról vagy éppen köszönetről.

A virágfutár akár 3 órán belül kézbesíti az online kiválasztott virágcsokrot ill. kosarat. Magyarország egész területén elérhető ez a virágküldő szolgáltatás. Gerbera, liliom, orchidea, rózsa és alkalmi ill. vegyes csokrok között lehet válogatni. Aki szereti az egyedi kompozíciókat, azok számára az illatos, színes virágokat tudjuk ajánlani. A virágfutár mindig készséggel áll a Megrendelő rendelkezésére. A leggyorsabb, leghatékonyabb módon online lehet megrendelni a kiszemelt virágcsokrot, így még egyszerűbbé válik a rendelés folyamata. A küldendő csokrot kényelmesen, könnyen ki tudja választani a felkínált kategóriákból, hiszen a virágkínálat nagyon széles. Az oldalon regisztráció nélkül is rendelhet, de természetesen a regisztráció előnyökkel jár. Előre fizetés szükségszerű, hiszen csak így érhet célba a virágküldemény.

A virágkézbesítő nem fog a Címzett számára semmiféle számlát ill. bizonylatot átadni, a teljes diszkréciót szem előtt tartva. Minden elkészült virágcsokor-, kosár alapanyaga friss és üde, nem kell attól félni, hogy fonnyadt, hervadt virágokat fog kapni a Címzett. A virágfutár kedves, udvarias és mindent megtesz azért, hogy a megrendelt virágcsokor időben célba érjen. Mindamellett a visszatérő törzsvásárlóinkra is gondolunk, számukra extra kuponokkal és meglepetésekkel kedveskedünk továbbá az ünnep emlékeztetőnk segítségével értesítjük őket a fontosabb napokról. A tőlünk megrendelt virágcsokor-, kosár kitüntetett figyelmet kap, amihez egy üdvözlőkártyát is mellékelni tudunk az Ön jókívánságával, üzenetével együtt.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog virágküldő szolgálat